Min kärlek för hamburgare

God morgon mina följare! Hoppas er morgon är lugn och harmonisk, så att ni får en bra start på den här dagen. Själv tänkte jag börja dagen med att skriva ett inlägg, vilket enligt mig är det bästa sättet att starta dagen. Idag kommer det handla om hamburgare i Tidaholm, vilket jag hoppas att ni kommer gilla.

När någon frågar mig vad min favoritmat är svarar jag alltid hamburgare. Det har varit min favoritmat sedan en lång tid tillbaka, ända sedan jag var barn faktiskt. Det jag tycker om extra mycket med hamburgare är att det ändå är så pass lätt, speciellt när det kommer till att laga det. Samtidigt kan man anpassa sin burgare helt utefter det man är sugen på, det finns hur många olika kombinationer som helst.

En restaurang som har stort fokus på hamburgare i Tidaholm som jag verkligen vill höja är Gränden mitt i stan, det är en restaurang som jag besökte för inte alls länge sedan och som helt klart fångade mig från första sekund. Gränden mitt i stan är både en restaurang och en pub, därför kan man besöka dem för både god mat och dryck. Det är ett nyligen uppstartat företag som ganska nyligen öppnade upp för allmänheten. Trots att det är ett nytt företag tycker jag ändå att det känns som att de har full kontroll på läget, nästan som att de har varit i branschen i flera år.

Då jag har älskat hamburgare så pass länge har det blivit att jag genom åren har ätit många olika hamburgare, några väldigt goda och några mindre bra. Min kärlek för hamburgare har även gjort att jag har blivit aningen petigare, när jag väl beställer en hamburgare vill jag verkligen att den ska vara något speciellt. Gränden mitt i stan är som sagt en restaurang som har stort fokus på hamburgare i Tidaholm och de är extremt duktiga på det också, deras hamburgare är helt klart något utöver det vanliga.