Trevlig att gå på restaurang

Hallå hallå! Onsdag och det är något speciellt när klockan har slagit tolv på just onsdagar, det är ett tecken på att halva arbetsveckan har gått och finns det något att fira så kan ni räkna med att jag alltid gör det. Jag har precis kommit tillbaka till jobbet efter en härlig lunch på en restaurang i Växjö tillsammans med en av mina kollegor. Det är min andra vecka efter semestern så jag känner någonstans att jag är inne i arbetet nu, men det är desto värre för min kollega som kom tillbaka i måndags. Hon har inte riktigt kommit in i det än utan det är fortfarande ganska tungt, så det var nog ganska skönt för henne att få komma bort från jobbet och ta en god lunch ute på stan istället. Det är bara två och en halv arbetsdag kvar tills vi går på helg och som jag längtar till att få ta det lugnt i några dagar. Jag tycker alltid det är trevligt att gå på restaurang även om det är för en sån enkel sak som en lunch. Det är ganska ofta framförallt på helgerna som jag går och sätter mig på en restaurang för avnjuta en smaklig måltid, gärna i trevligt sällskap också. Mycket beror givetvis på att jag har ett stort intresse av mat, men sen är jag en person som inte tycker om att sitta hemma så jag ute på stan ganska ofta och då blir det en del restaurangbesök och liknande. Det är härlig när maten också serveras och man inte behöver bekymra sig över tillagningen eller någon disk, samtidigt som det oftast smakar betydligt bättre än om man själv lagar det. Jag bor mitt i Växjö med så jag behöver inte gå långt för att få en god bit mat när jag är hungrig.