Gränden mitt i stan

Hallå, hallå! Hoppas att ni alla läsare har en fin och solig dag, precis som jag. Jag hoppas även att ni mår riktigt bra denna fina dag. Själv tänkte jag passa på att skriva ett inlägg som jag hoppas att ni kommer gilla, det kommer handla om en pub Tidaholm.

Att besöka olika pubar är något som jag har tyckt är väldigt roligt sedan jag blev 18 år. Det är jag och min bästa kompis som brukar ta oss tiden att besöka pubar, när vi är i nya städer tillsammans planerar vi alltid in vilka pubar vi ska besöka. Detta har gjort att vi har hittat ett par favoriter runt om i Sverige och övriga världen.

En pub i Tidaholm som jag verkligen vill höja är Gränden mitt i stan, det är en pub som jag besökte för inte alls länge sedan och som helt klart fångade mig från första sekund. Gränden mitt i stan är både en pub och en restaurang, därför kan man besöka dem för både god mat och dryck. Det är ett nyligen uppstartat företag som ganska nyligen öppnade upp för allmänheten. Trots att det är ett nytt företag tycker jag ändå att det känns som att de har full kontroll på läget, nästan som att de har varit i branschen i flera år.

Med tanke på att jag har varit och besökt många pubar världen över kan man nästan tänka sig att jag är ganska kräsen, att en pub verkligen måste ha något speciellt för att imponera på mig. Så är det också till viss del, jag har inte överdrivet höga krav samtidigt som jag förväntar mig ett bra bemötande och goda drycker. Det är definitivt något jag värdesätter högt.

Efter mitt besök på Gränden mitt i stan kan jag varmt rekommendera er att besöka denna pub i Tidaholm om ni skulle ha vägarna förbi, passa även på att ta er något gott att äta.